Newsflash

BOB en trots erop …

De knusse winteravonden staan weer voor de deur. Hier en daar verschijnt al wat kerstversiering. Binnenkort knallen de kurken weer in het rond om 2018 te verwelkomen. De gloednieuwe BOB-campagne zal de hele winter aanwezig zijn.

Deze winter staat in het teken van een gloednieuw BOB-hoofdstuk. De boodschap luidt meer dan ooit tevoren ‘BOB en trots erop’. Want het is BOB die ervoor zorgt dat zijn partner, kinderen, vrienden, familie, collega’s of klanten veilig terug naar huis keren. Hij kiest ervoor om te rijden en daarom alcoholvrije glaasje te drinken. Of hij regelt een taxi, geeft een aantal tips om terug te keren met het openbaar vervoer, zorgt voor een knusse logeerplaats … of een leuk hotel in de buurt.

Kortom, BOB is een bewuste attitude waarop u trots mag zijn!


Cyberpersten

Het gebruik van sociale media door jongeren is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Sociale communicatiemiddelen zijn leuk maar er bestaan jammer genoeg ook gevaren.  Lees verder … Cyberpesten


Ierse asfalteerders

Reeds geruime tijd wordt de omgeving rond Kortrijk geconfronteerd met het fenomeen van de “Engelse afalteerders”, een fenomeen dat al jaren aanhoudt op nationaal en internationaal vlak.  Lees verder … Ierse asfalteerders


Informaticafraude

Hier kunt u meer informatie bekomen inzake de informaticacriminaliteit en zijn bekendste vormen.  Lees verder … Informaticacriminaliteit


Shoudersurfing

Een fenomeen dat opgang maakt is shouldersurfing – dit is een list gebruikt door fraudeurs met de bedoeling achter uw bankcode te komen alvorens de bankkaart te stelen.  Lees verder … Shouldersurfing


Uw woning in de winter

Men moet in de winter niet enkel rekening houden met het autorijden !  Het huis verdient ook al onze aandacht alvorens de koudeperiodes eraan komen om misnoegen en schade te vermijden.  Ziehier enkele tips … Uw woning in de winter


Geldig rijbewijs

Momenteel is er een emailbericht dat als een kettingbrief rijbewijshouders ervoor waarschuwt hun oude, papieren rijbewijs, niet om te wisselen. . Deze informatie is echter onvolledig en daardoor misleidt ze heel wat houders.  Lees verder … Geldigheid rijbewijs


Teruggevonden fietsen

Voor een zicht op de teruggevonden fietsen per provincie, kan men terecht op de website www.gevondenfietsen.be  Teruggevonden fietsen nationaal